07/09/2020 07/09/2020 Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα ιεροψαλτών από διάφορα μέρη της Ελλάδος σας ενημερώνουμε ότι η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος – ΟΜΣΙΕ  διοργανώνει την «2η e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και Ιεροψάλτες» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 19:30. Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλίκ εδώ: https://zoom.us/meeting/register/tJMkfu6prz4rHdeoF5Ht_My0FSBRCTw_GusE Αφού εγγραφείτε θα λάβετε...
07 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2020 - 16:16

Εγγραφές για τη 2η e-Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και Ιεροψάλτες

Διαδώστε:
Εγγραφές για τη 2η e-Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και Ιεροψάλτες

Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα ιεροψαλτών από διάφορα μέρη της Ελλάδος σας ενημερώνουμε ότι η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος – ΟΜΣΙΕ  διοργανώνει την «2η e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και Ιεροψάλτες» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 19:30.

Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλίκ εδώ: https://zoom.us/meeting/register/tJMkfu6prz4rHdeoF5Ht_My0FSBRCTw_GusE

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση στείλτε μήνυμα στο [email protected].

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων