28/07/2020 28/07/2020 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως το 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 και ώρα 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ: https://zoom.us/meeting/register/tJYrcuyrpjssHdAoIDSuj8_9LieeefwRFG0g Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία θα...
28 Ιουλίου, 2020 - 11:05

Εγγραφές για το 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα

Διαδώστε:
Εγγραφές για το 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως το 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 και ώρα 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ:

https://zoom.us/meeting/register/tJYrcuyrpjssHdAoIDSuj8_9LieeefwRFG0g

Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία θα σας αποσταλεί από την πλατφόρμα ΖΟΟΜ ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟ για την συμμετοχή σας στην 6η μας e-Σύναξη.

Μόνο αν λάβετε το προσωπικό σας σύνδεσμο θα έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία εγγραφής και θα μπορούμε να σας εντάξουμε στο 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΗΔΗ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

«Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε στείλει τα στοιχεία σας για την συμμετοχή σας στις διαδικτυακές συνάξεις της Πεμπτουσίας από τον Άθωνα. Εάν εγγραφείτε στο 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι δηλώνετε ότι έχετε λάβει γνώση των Όρων Χρήσης και συμφωνείτε».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων