13/02/2019 13/02/2019 Tην Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 εγκαινιάστηκε  η έκθεση της Αγιορειτικής Εστίας με το φωτογραφικό υλικό του Δημήτρη Λουζικιώτη και τίτλο «Άθως Θύραυλοι Στώμεν»*, στο «Μύλο του Παππά», στη Λάρισα. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Πάνο Σάπκα, παρουσία του φωτογράφου Δημήτρη Λουζικιώτη, του π. Βισσαρίωνα εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης...
13 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2019 - 15:43

Εγκαινιάστηκε η έκθεση της Αγιορειτικής Εστίας: «Άθως Θύραυλοι Στώμεν»

Διαδώστε:
Εγκαινιάστηκε η έκθεση της Αγιορειτικής Εστίας: «Άθως Θύραυλοι Στώμεν»

Tην Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 εγκαινιάστηκε  η έκθεση της Αγιορειτικής Εστίας με το φωτογραφικό υλικό του Δημήτρη Λουζικιώτη και τίτλο «Άθως Θύραυλοι Στώμεν»*, στο «Μύλο του Παππά», στη Λάρισα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Πάνο Σάπκα, παρουσία του φωτογράφου Δημήτρη Λουζικιώτη, του π. Βισσαρίωνα εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμου, του Διευθυντή της Αγιορειτικής Εστίας, Αναστασίου Ντούρου και πλήθους φιλότεχνων της τοπικής κοινωνίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και γένι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Στην έκθεση παρουσιάζονται αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες θυρών και παραθύρων από τις Καρυές και την ευρύτερη περιοχή της Αθωνικής Πολιτείας, έργο για το οποίο o Λουζικιώτης εργάστηκε από τις αρχές του 2000, φωτογραφίζοντας διαρκώς σε κάθε ένα από τα πολυάριθμα ταξίδια του στην Αθωνική Πολιτεία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων