20/12/2021 20/12/2021 Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου προσέφερε και φέτος εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων έναν τόνο κοτόπουλα στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ». Την προσφορά ενός τόνου κοτόπουλων «ΠΙΝΔΟΣ» εκ μέρους της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων, δέχτηκαν σήμερα Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021, οι υπεύθυνοι της Τραπέζης Τροφίμων και Ενδυμάτων...
20 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:13
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2021 - 18:55

Έναν τόνο κοτόπουλα προσέφερε η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Έναν τόνο κοτόπουλα προσέφερε η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου προσέφερε και φέτος εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων έναν τόνο κοτόπουλα στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ».

Την προσφορά ενός τόνου κοτόπουλων «ΠΙΝΔΟΣ» εκ μέρους της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων, δέχτηκαν σήμερα Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021, οι υπεύθυνοι της Τραπέζης Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, μέρος της οποίας θα αποσταλεί στα «ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» του Καθεδρικού Ι. Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, καθώς επίσης και στα υπόλοιπα Ιδρύματα της Ι. Μητροπόλεως.

Ο Μητροπολίτης κ. Διονύσιος ευγνωμόνως εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για την επαναλαμβανόμενη φιλάνθρωπη προσφορά της, ευχόμενος υπέρ μακροημερεύσεως και σωτηρίας του αγίου Καθηγουμένου κ. Εφραίμ και των ασκουμένων σε αυτή Πατέρων και Αδελφών!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων