05/07/2023 05/07/2023 Στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους το οποίο ευρίσκεται στη Λήμνο όπου τιμώνται οι Άγιοι Ραφαήλ Νικόλαος και Ειρήνη, τελέσθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, η εορτή της ευρέσεως του Τάφου και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιερομάρτυρος Ραφαήλ. Την παραμονή της εορτής, 2 Ιουλίου, τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός και τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου, τελέστηκαν...
05 Ιουλίου, 2023 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2023 - 9:17

Εορτή ευρέσεως του Τάφου και των Λειψάνων του Ιερομάρτυρος Ραφαήλ του εν Μυτιλήνη

Διαδώστε:
Εορτή ευρέσεως του Τάφου και των Λειψάνων του Ιερομάρτυρος Ραφαήλ του εν Μυτιλήνη

Στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους το οποίο ευρίσκεται στη Λήμνο όπου τιμώνται οι Άγιοι Ραφαήλ Νικόλαος και Ειρήνη, τελέσθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, η εορτή της ευρέσεως του Τάφου και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιερομάρτυρος Ραφαήλ.

Την παραμονή της εορτής, 2 Ιουλίου, τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός και τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου, τελέστηκαν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Τις ιερές ακολουθίες τέλεσαν πατέρες της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου με την συμμετοχή ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων