20/05/2024 20/05/2024 Τριάντα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται φέτος, κατά την Κυριακή των Μυροφόρων, από την ημέρα της Κοινοβιοποίησης της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και της ενθρονίσεως του Καθηγουμένου της, Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού. Της Πανηγυρικής Αγρυπνίας και της Ευχαριστιακής Συνάξεως προεξήρχε ο Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος από την Εκκλησία της Κύπρου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε το...
20 Μαΐου, 2024 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024 - 12:16

Επέτειος Κοινοβιοποιήσεως Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και ενθρονίσεως του Καθηγουμένου της Γέροντος Εφραίμ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Επέτειος Κοινοβιοποιήσεως Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και ενθρονίσεως του Καθηγουμένου της Γέροντος Εφραίμ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τριάντα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται φέτος, κατά την Κυριακή των Μυροφόρων, από την ημέρα της Κοινοβιοποίησης της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και της ενθρονίσεως του Καθηγουμένου της, Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού.

Της Πανηγυρικής Αγρυπνίας και της Ευχαριστιακής Συνάξεως προεξήρχε ο Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος από την Εκκλησία της Κύπρου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα στο Μεγάλο Συνοδικό της Μονής.

Διαβάστε αναλυτικά: Αφιέρωμα στα 34 χρόνια από την Κοινοβιοποίηση της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: vatopedi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων