18/09/2021 18/09/2021 Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε το Σάββατο ο Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου Ζντράβκο Κριβοκάπιτς στο πλαίσιο της προσκυνηματικής επισκέψεως του στο Άγιον Όρος απο την Παρασκευή έως την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου. Το εν λόγω προσκύνημα πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Ο Καθηγούμενος Γέρων Εφραίμ υποδέχθηκε μετά της Βατοπαιδινής αδελφότητος τον ξένο ηγέτη και...
18 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:02
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2021 - 20:08

Ο Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου στην Μονή Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Ο Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου στην Μονή Βατοπαιδίου

Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε το Σάββατο ο Πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου Ζντράβκο Κριβοκάπιτς στο πλαίσιο της προσκυνηματικής επισκέψεως του στο Άγιον Όρος απο την Παρασκευή έως την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου. Το εν λόγω προσκύνημα πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Ο Καθηγούμενος Γέρων Εφραίμ υποδέχθηκε μετά της Βατοπαιδινής αδελφότητος τον ξένο ηγέτη και του ευχήθηκε καταλλήλως. Έλαβε χώρα θερμή μεταξύ τους συνομιλία καθώς ο Ζντράβκο Κριβοκάπιτς αιτήθηκε ευλαβικά την ευλογία του αγιορείτου Καθηγουμένου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων