03/06/2022 04/06/2022 Επίσκεψη στο Άγιον Όρος θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ το διήμερο 4-5 Ιουνίου 2022, όπως ανακοίνωσε η Προεδρία της γειτονικής χώρας. Ο Πρόεδρος Ράντεφ θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία των μοναστηριακών διοικητικών αρχών στις Καρυές και θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πρωτάτο. Επίσης θα επισκεφθεί την Ιερά Μονή...
03 Ιουνίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2022 - 18:23

Ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ θα επισκεφθεί το Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ θα επισκεφθεί το Άγιον Όρος

Επίσκεψη στο Άγιον Όρος θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ το διήμερο 4-5 Ιουνίου 2022, όπως ανακοίνωσε η Προεδρία της γειτονικής χώρας.

Ο Πρόεδρος Ράντεφ θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία των μοναστηριακών διοικητικών αρχών στις Καρυές και θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πρωτάτο.

Επίσης θα επισκεφθεί την Ιερά Μονή Ζωγράφου όπου θα τον υποδεχθούν ο Ηγούμενος Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος και η αδελφότητα η οποία αποτελείται από μοναχούς Βουλγαρικής καταγωγής.

 

(Φωτογραφία Αρχείου: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων