23/05/2021 23/05/2021 Στο Άγιο Όρος μετέβη το Σάββατο, 22 Μαΐου 2021, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας και υποστήριξης του Πρωτάτου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο Ναός του Πρωτάτου, όπου φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί», είναι αφιερωμένος στην Κοίμηση της Θεοτόκου και είναι ο αρχαιότερος όλων των Καθολικών του Αγίου...
23 Μαΐου, 2021 - 11:34
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2021 - 19:19

Επίσκεψη Αλκιβιάδη Στεφανή στο Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Επίσκεψη Αλκιβιάδη Στεφανή στο Άγιον Όρος

Στο Άγιο Όρος μετέβη το Σάββατο, 22 Μαΐου 2021, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας και υποστήριξης του Πρωτάτου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο Ναός του Πρωτάτου, όπου φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί», είναι αφιερωμένος στην Κοίμηση της Θεοτόκου και είναι ο αρχαιότερος όλων των Καθολικών του Αγίου Όρους.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του, ο υφυπουργός συνάντησε τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, τον Υποδιοικητή κ. Αρίστο Κασμίρογλου, τον Άγιο Πρωτεπιστάτη Γέροντα Παύλο Λαυριώτη στην Ιερά Επιστασία στις Καρυές, τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Ιβήρων κ. Ναθαναήλ, τον Καθηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Σίμωνος Πέτρας κ. Ελισσαίο, καθώς και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Θεόδωρο Βενιάμη.

Η Υπεραγία Θεοτόκος προστατεύει τις Ένοπλες Δυνάμεις και αυτές ανταποδίδουν την αγάπη της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων