15/10/2021 15/10/2021 Μετά την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, για πρώτη φορά ο Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός μίλησε σε διαδικτυακή Σύναξη η οποία μεταδόθηκε ΖΩΝΤΑΝΑ απο την ψηφιακή πλατφόρμα www.pemptousia.tv.  “Ευχαριστώ όλους σας για τις προσευχές σας για την ταλαιπωρία της υγείας μου” είπε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου ανοίγοντας και ευλογώντας τη σημερινή Σύναξη....
15 Οκτωβρίου, 2021 - 20:48
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2021 - 21:46

Ευχαριστίες του Γέροντα για τις προσευχές μικρών και μεγάλων

Διαδώστε:
Ευχαριστίες του Γέροντα για τις προσευχές μικρών και μεγάλων

Μετά την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, για πρώτη φορά ο Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός μίλησε σε διαδικτυακή Σύναξη η οποία μεταδόθηκε ΖΩΝΤΑΝΑ απο την ψηφιακή πλατφόρμα www.pemptousia.tv.  “Ευχαριστώ όλους σας για τις προσευχές σας για την ταλαιπωρία της υγείας μου” είπε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου ανοίγοντας και ευλογώντας τη σημερινή Σύναξη. “Πραγματικά, με σύγκίνησε η αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας, που, μικροί και μεγάλοι, προσευχόντουσαν για την ταλαίπωρο ζωή μου”.

Τη Σύναξη μπορείτε να τη δείτε στο on demand περιεχόμενο της PemptousiaTv στην κατηγορία “Ψηφιακό αρχονταρίκι από τον Άθωνα”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Τη διαδικτυακή σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και Ρουμάνους πιστούς διοργάνωσε το διαδικτυακό περιοδικό www.pemptousia.gr και τo τηλεοπτικό κανάλι του Πατριαρχείου Ρουμανίας TRINITAS TV και πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Το θέμα της σύναξης είχε πολύ ενδιαφέρον για τους Ρουμάνους πιστούς, αφού ήταν «Η πνευματική σχέση του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού με τον Γέροντα Διονύσιο Κολιτσιώτη» (Ρουμάνο μοναχό από την περιοχή Κολιτσού). Ο Ρουμανικής καταγωγής Γέροντας Διονύσιος πήγε στο Άγιον Όρος σε ηλικία 17 ετών, το 1926.

 

www.pemptousia.tv

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων