19/07/2019 19/07/2019 11-7-2013, Λεμεσός π. Θεωνά, την ευχή σας. «Δόξα τω Θεώ! Το έλεος του Κυρίου μας έχει επιδαψιλεύσει για ακόμη μία φορά! Έκανε το θαύμα τόσο ο Γλυκύτατός μας ουράνιος Θεός Πατέρας όσο και η Γλυκύτατή μας Μάνα Παναγιά!!! Σήμερα το πρωί, μετά από 15 αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις το έμβρυο ως εκ θαύματος στην τελευταία, 15η,...
19 Ιουλίου, 2019 - 16:03

“Φόρεσε την κορδέλα από την Αγία Ζώνη και πήγε να κάνει την εξέταση”

Διαδώστε:
“Φόρεσε την κορδέλα από την Αγία Ζώνη και πήγε να κάνει την εξέταση”

11-7-2013, Λεμεσός

π. Θεωνά, την ευχή σας.

«Δόξα τω Θεώ! Το έλεος του Κυρίου μας έχει επιδαψιλεύσει για ακόμη μία φορά! Έκανε το θαύμα τόσο ο Γλυκύτατός μας ουράνιος Θεός Πατέρας όσο και η Γλυκύτατή μας Μάνα Παναγιά!!!

Σήμερα το πρωί, μετά από 15 αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις το έμβρυο ως εκ θαύματος στην τελευταία, 15η, εξέταση ανάπνευσε και τράφηκε φυσιολογικότατα, αφήνοντας τους γιατρούς άναυδους χωρίς να μπορούν να το εξηγήσουν!!! Εξηγήσαμε στην κοπέλα σήμερα το πρωί να φορέσει την κορδέλα από την Αγία Ζώνη και να πάει να κάνει την εξέταση.

Με δάκρυα ευχαριστίας, τα παιδιά κι εγώ, ευχαριστούμε πρώτα τον Ελεήμονα Θεό, την Γλυκυτάτη μας Μάνα Υπεραγία Θεοτόκο και όλη την μοναχική αδελφότητα για την αγάπη σας και τις θερμές σας προσευχές! Δόξα τω Θεώ!!!»

Κ. Φ.

 

Πηγή: Θαύματα της Αγίας Ζώνης, εκδ. Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, Άγιον Όρος 2019, σσ. 262.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων