08/01/2024 09/01/2024 Πυρκαγιά ξέσπασε στο Iερό Kελλί των Αγίων Αρχαγγέλων, στην Καψάλα, κοντά στην Ιερά Μονή Σταυρονικήτα στο Άγιον Όρος, λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου 2024. Οι μοναχοί τηλεφώνησαν στην Πυροσβεστική και στην Αστυνομία με αποτέλεσμα να σπεύσουν δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς. Προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής εικόνα για...
08 Ιανουαρίου, 2024 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2024 - 0:22

Φωτιά στο Άγιον Όρος: Στις φλόγες Κελλί κοντά στη Μονή Σταυρονικήτα

Διαδώστε:
Φωτιά στο Άγιον Όρος: Στις φλόγες Κελλί κοντά στη Μονή Σταυρονικήτα

Πυρκαγιά ξέσπασε στο Iερό Kελλί των Αγίων Αρχαγγέλων, στην Καψάλα, κοντά στην Ιερά Μονή Σταυρονικήτα στο Άγιον Όρος, λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου 2024.

Οι μοναχοί τηλεφώνησαν στην Πυροσβεστική και στην Αστυνομία με αποτέλεσμα να σπεύσουν δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς.

Προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το πώς προκλήθηκε η φωτιά, με το ενδεχόμενο του εμπρησμού να μην έχει αποκλειστεί, ενώ σημειώνεται πως δεν υπήρξε τραυματισμός ατόμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων