06/08/2022 06/08/2022 Φωτιά ξέσπασε κοντά στον αρσανά (λιμάνι) της Ιεράς Μονής Κωνσταμονίτου Αγίου Όρους, με κατεύθυνση προς την Ιερά Μονή Δοχειαρίου, πριν περίπου 40 λεπτά.  Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η φωτιά φαίνεται να έχει ξεκινήσει από ελαιόδεντρα. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις, ενώ η φωτιά δεν απειλεί περιοχές...
06 Αυγούστου, 2022 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2022 - 18:26

Φωτιά στον αρσανά της Μονής Κωνσταμονίτου (φώτο – βίντεο)

Διαδώστε:
Φωτιά στον αρσανά της Μονής Κωνσταμονίτου (φώτο – βίντεο)

Φωτιά ξέσπασε κοντά στον αρσανά (λιμάνι) της Ιεράς Μονής Κωνσταμονίτου Αγίου Όρους, με κατεύθυνση προς την Ιερά Μονή Δοχειαρίου, πριν περίπου 40 λεπτά.  Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η φωτιά φαίνεται να έχει ξεκινήσει από ελαιόδεντρα. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις, ενώ η φωτιά δεν απειλεί περιοχές με πληθυσμό ή εγκαταστάσεις.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 33 πυροσβέστες, δύο μονάδες πεζοπόρων τμημάτων και δέκα οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Πηγή: Ταχυμεταφορες Αγίου Όρους: Άγιοι Αρχάγγελοι

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων