05/10/2022 05/10/2022 Η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να επισκέπτεται το Άγιο Όρος σε νεαρή ηλικία. Συγκεκριμένα, ως φοιτητής συνοδεύει τον πατέρα του Κωνσταντίνο σε Προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιο Όρος. Ο Πρωθυπουργός σε ηλικία 21 ετών, φοιτητής στις ΗΠΑ, μαζί με τον Παύλο Μπακογιάννη και τον τότε Πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,...
05 Οκτωβρίου, 2022 - 16:33
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2022 - 18:06

Φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Άγιο Όρος σε νεαρή ηλικία

Διαδώστε:
Φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Άγιο Όρος σε νεαρή ηλικία

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να επισκέπτεται το Άγιο Όρος σε νεαρή ηλικία.

Συγκεκριμένα, ως φοιτητής συνοδεύει τον πατέρα του Κωνσταντίνο σε Προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιο Όρος.

Ο Πρωθυπουργός σε ηλικία 21 ετών, φοιτητής στις ΗΠΑ, μαζί με τον Παύλο Μπακογιάννη και τον τότε Πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, επισκέφθηκαν Ιερές Μονές της Αθωνικής Πολιτείας.


Πρόκειται για σειρά φωτογραφιών από το αρχείο της ΝΔ Θεσσαλονίκης που εκτίθεται, μαζί με εκατοντάδες άλλες στα γραφεία της οργάνωσης στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 48 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.


Η έκθεση θα λειτουργήσει μέχρι την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στα γραφεία που βρίσκονται στον οδό Μιχ. Καλού 6, πλαγίως του σιδηροδρομικού σταθμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων