23/09/2022 24/09/2022 Σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη εορτάζεται η μνήμη της Παναγίας της Παντάνασσας, στο μετόχι της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου στο Πόρτο Λάγος στη λίμνη Βιστωνίδα. Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης Σήμερα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στο μετόχι του Αγ. Νικολάου στο Πόρτο Λάγος, από Βατοπαιδινούς πατέρες και ιερείς της περιοχής. Πιστοί...
23 Σεπτεμβρίου, 2022 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2022 - 0:59

Πόρτο Λάγος: Φωτορεπορτάζ από την εορτή της Παναγίας Παντάνασσας στο Μετόχι της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Πόρτο Λάγος: Φωτορεπορτάζ από την εορτή της Παναγίας Παντάνασσας στο Μετόχι της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη εορτάζεται η μνήμη της Παναγίας της Παντάνασσας, στο μετόχι της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου στο Πόρτο Λάγος στη λίμνη Βιστωνίδα.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Σήμερα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στο μετόχι του Αγ. Νικολάου στο Πόρτο Λάγος, από Βατοπαιδινούς πατέρες και ιερείς της περιοχής.

Πιστοί από την ευρύτερη περιοχή και από άλλα μέρη της Ελλάδας προσήλθαν στο Μετόχι του Αγίου Νικολάου της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, για να τιμήσουν την Παναγία την Παντάνασσα και να λάβουν τη Χάρη της που εορτάζει στις 24 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Παναγία Παντάνασσα: Η θαυματουργή εικόνα στο νησιωτικό Μετόχι της Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου στο Πόρτο Λάγος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων