05/02/2020 05/02/2020 Διπλός εορτασμός στη Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαυίδ, όπου τιμάται η Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Παραμυθίας και ο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός. Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου 2020 με την τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας. Οι αρμόδιοι διακονητές, με την ευλογία του Καθηγουμένου, καλλιεργώντας το χάρισμα που τους έδωσε...
05 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2020 - 16:49

Φτιάχνοντας το κόλλυβο της γλυκυτάτης Μανούλας μας

Διαδώστε:
Φτιάχνοντας το κόλλυβο της γλυκυτάτης Μανούλας μας

Διπλός εορτασμός στη Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαυίδ, όπου τιμάται η Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Παραμυθίας και ο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός. Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου 2020 με την τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας.

Οι αρμόδιοι διακονητές, με την ευλογία του Καθηγουμένου, καλλιεργώντας το χάρισμα που τους έδωσε πλουσιοπαρόχως ο Κύριος, καλλιτέχνησαν το κόλλυβο της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ASCETICEXPERIENCE

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων