03/02/2023 03/02/2023 Στην «μητρική επέμβαση της Θεοτόκου» αναφέρθηκε ο Γέρων Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, κατά την ομιλία του στην εορτή της Συνάξεως της Παναγίας της Παραμυθίας και στην εορτή του Οσίου Μαξίμου του Βατοπαιδινού, κατά την διάρκεια της πανηγυρικής Τράπεζας μετά το πέρας της Ευχαριστιακής Συνάξεως. Ο Γέρων Εφραίμ μίλησε για την παρουσία της...
03 Φεβρουαρίου, 2023 - 22:02
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2023 - 22:30

Γέρων Εφραίμ: Η μητρική επέμβαση της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Γέρων Εφραίμ: Η μητρική επέμβαση της Θεοτόκου

Στην «μητρική επέμβαση της Θεοτόκου» αναφέρθηκε ο Γέρων Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, κατά την ομιλία του στην εορτή της Συνάξεως της Παναγίας της Παραμυθίας και στην εορτή του Οσίου Μαξίμου του Βατοπαιδινού, κατά την διάρκεια της πανηγυρικής Τράπεζας μετά το πέρας της Ευχαριστιακής Συνάξεως.

Ο Γέρων Εφραίμ μίλησε για την παρουσία της Θεοτόκου στη ζωή των πιστών και ιδιαίτερα στους μοναχούς και στο Άγιον Όρος καθώς και στην ζωή και το έργο του Οσίου Μαξίμου του μεγάλου αυτό Βατοπαιδινού Αγίου που διακρίθηκε για την θεολογική του ευρυμάθεια, το χάρισμα της υμνογραφίας, την άσκησή του και τα μαρτύρια του.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη: Η πανήγυρη της Παναγίας Παραμυθίας και του Αγίου Μαξίμου Βατοπαιδινού του Γραικού (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων