05/07/2020 05/07/2020 Ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ προς τους Πατέρες της Αδελφότητας και τους Προσκυνητές στην Τράπεζα της Μονής κατά την Κυριακή Δ΄ Ματθαίου. Ο Γέροντας στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της Κυριακής κατά την οποία αναγιγνώσκεται η ευαγγελική διήγηση της θεραπείας του δούλου του εκατόνταρχου υπό του Κυρίου. Με...
05 Ιουλίου, 2020 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2020 - 15:58

Γέρων Εφραίμ Βατοπαιδινός: «Ο άνθρωπος δια της πίστεως και της ταπεινοφροσύνης γίνεται έδρα του Αγίου Πνεύματος»

Διαδώστε:
Γέρων Εφραίμ Βατοπαιδινός: «Ο άνθρωπος δια της πίστεως και της ταπεινοφροσύνης γίνεται έδρα του Αγίου Πνεύματος»

Ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ προς τους Πατέρες της Αδελφότητας και τους Προσκυνητές στην Τράπεζα της Μονής κατά την Κυριακή Δ΄ Ματθαίου. Ο Γέροντας στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της Κυριακής κατά την οποία αναγιγνώσκεται η ευαγγελική διήγηση της θεραπείας του δούλου του εκατόνταρχου υπό του Κυρίου. Με αφορμή την ευαγγελική περικοπή αναφέρθηκε στην πνευματική θεραπεία και ίαση του ανθρώπου καθώς και στη δύναμη της πίστης και της ταπεινοφροσύνης, δια των οποίων ο άνθρωπος γίνεται έδρα του Αγίου Πνεύματος.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε την Ομιλία του Γέροντος Εφραίμ στο Διαδικτυακό Περιοδικό Πεμπτουσία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων