07/02/2024 08/02/2024 Για την πνευματική σχέση που συνδέει το Άγιο Όρος με την Αμμόχωστο μέσω της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, η οποία προστατεύει το έθνος, μίλησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, στο κατάμεστο αμφιθέατρο Xenion του Παραλιμνίου, το απόγευμα της Τετάρτης 7ης Φεβρουαρίου 2024, παρουσία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ....
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2024 - 15:23

Γέρων Εφραίμ Βατοπαιδινός: «Αγία Ζώνη. Άγιον Όρος – Αμμόχωστος. Η Παναγία προστάτις του έθνους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Γέρων Εφραίμ Βατοπαιδινός: «Αγία Ζώνη. Άγιον Όρος – Αμμόχωστος. Η Παναγία προστάτις του έθνους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την πνευματική σχέση που συνδέει το Άγιο Όρος με την Αμμόχωστο μέσω της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, η οποία προστατεύει το έθνος, μίλησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, στο κατάμεστο αμφιθέατρο Xenion του Παραλιμνίου, το απόγευμα της Τετάρτης 7ης Φεβρουαρίου 2024, παρουσία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου.

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέρων Εφραίμ Βατοπαιδινός μίλησε με θέμα: «Αγία Ζώνη. Άγιον Όρος – Αμμόχωστος. Η Παναγία προστάτις του έθνους». Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Η ομιλία έγινε με αφορμή την έλευση της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Η Τιμία Ζώνη θα βρίσκεται για προσκύνηση στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου από τις 5 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2024.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων