17/02/2021 17/02/2021 Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2020,πραγματοποιήθηκε η σύναξη μέσω Διαδικτύου με τον καθηγούμενο της ΙΜΜ Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και ζευγάρια από τη Ρουμανία. Ο Γέροντας, ανέπτυξε το θέμα “Η Αγάπη Ουδέποτε εκπίπτει” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγάπη μεταξύ των συζύγων, στις προτεραιότητες που πρέπει να βάζουν για μια ειρηνική ζωή, αλλά και στην σπουδαιότητα της...
17 Φεβρουαρίου, 2021 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2021 - 15:24

Γέροντας Εφραίμ: “Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει”

Διαδώστε:
Γέροντας Εφραίμ: “Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει”

Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2020,πραγματοποιήθηκε η σύναξη μέσω Διαδικτύου με τον καθηγούμενο της ΙΜΜ Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και ζευγάρια από τη Ρουμανία.

Ο Γέροντας, ανέπτυξε το θέμα “Η Αγάπη Ουδέποτε εκπίπτει” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγάπη μεταξύ των συζύγων, στις προτεραιότητες που πρέπει να βάζουν για μια ειρηνική ζωή, αλλά και στην σπουδαιότητα της ύπαρξης κοινού πνευματικού. Μάλιστα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι οι σύζυγοι πρέπει να συγχωρούν ο ένας τον άλλον, και να υπάρχει έμπρακτη εκδήλωση συγχώρεσης μεταξύ τους. “Τα παιδιά να μπαίνουν μετά την συζυγική αγάπη” τόνισε ο Γέροντας.

Η «2η e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρουμάνους πιστούς” πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων