29/06/2019 29/06/2019 Στα πλαίσια των πλούσιων λατρευτικών εορτασμών με τίτλο «ΙΓ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2019» αλλά του σπουδαίου γεγονότος της ελεύσεως του ανεκτίμητου πνευματικού θησαυρού της Αγίας Ζώνης, του μοναδικού κειμηλίου της Παναγίας μας στην Κόρινθο, θα λάβει χώρα σήμερα στην αρχαία Κόρινθο στο βήμα του Γαλίωνος ομιλία από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ (στις 19.30)...
29 Ιουνίου, 2019 - 13:27

Γέροντας Εφραίμ “Η πατρότητα κατά τον Απόστολο Παύλο”

Διαδώστε:
Γέροντας Εφραίμ “Η πατρότητα κατά τον Απόστολο Παύλο”

Στα πλαίσια των πλούσιων λατρευτικών εορτασμών με τίτλο «ΙΓ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2019» αλλά του σπουδαίου γεγονότος της ελεύσεως του ανεκτίμητου πνευματικού θησαυρού της Αγίας Ζώνης, του μοναδικού κειμηλίου της Παναγίας μας στην Κόρινθο, θα λάβει χώρα σήμερα στην αρχαία Κόρινθο στο βήμα του Γαλίωνος ομιλία από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ (στις 19.30) με θέμα την πατρότητα κατά τον Απόστολο Παύλο. Θα προηγηθεί εσπερινός.

Όπως προαναφέρθηκε από τις 25 Ιουνίου βρίσκεται στην Κόρινθο η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, εκ της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, το μοναδικό Θεομητορικό κειμήλιο της Παναγίας το οποίο κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ και το υπεδέχθη με τιμές Αρχηγού Κράτους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος. Χιλιάδες πιστών όλες αυτές τις ημέρες έχουν ασπασθεί τον ανεκτίμητο πνευματικό θησαυρό και έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο στην Παναγία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων