08/01/2023 08/01/2023 Ανήμερα των Χριστουγέννων με το παλαιό εορτολόγιο, μετά τον Εσπερινό, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, με τους πατέρες της Μονής και τους προσκυνητές, προσήλθαν στο Συνοδικό της Μονής όπου και έλαβαν το καθιερωμένο εόρτιο κέρασμα. Ο Γέροντας Εφραίμ απηύθυνε εόρτιες ευχές και αναφέρθηκε στο Μέγα Γεγονός της Ενανθρωπήσεως του Υιού και Λόγου...
08 Ιανουαρίου, 2023 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2023 - 17:02

Γέροντας Εφραίμ: “Η Ταπείνωση και η Ειρήνη του Χριστού”

Διαδώστε:
Γέροντας Εφραίμ: “Η Ταπείνωση και η Ειρήνη του Χριστού”

Ανήμερα των Χριστουγέννων με το παλαιό εορτολόγιο, μετά τον Εσπερινό, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, με τους πατέρες της Μονής και τους προσκυνητές, προσήλθαν στο Συνοδικό της Μονής όπου και έλαβαν το καθιερωμένο εόρτιο κέρασμα.

Ο Γέροντας Εφραίμ απηύθυνε εόρτιες ευχές και αναφέρθηκε στο Μέγα Γεγονός της Ενανθρωπήσεως του Υιού και Λόγου του Θεού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, όπου μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι ” Ειρήνη δεν είναι η απουσία του πολέμου αλλά η παρουσία του Χριστού“.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων