17/06/2021 17/06/2021 Ομιλία του Γέροντος Εφραίμ Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου στην Τράπεζα της Μονής μετά την Θεία Λειτουργία κατά την 4/17 Ιανουαρίου 2021, Κυριακή πρό των Φώτων κατά το παλαιό εορτολόγιο και ημέρα μνήμης των Δεκατριών Βατοπαιδινών Οσιομαρτύρων επί λατινόφρονος αυτοκράτορος Μιχαήλ Η΄ Παλαιολόγου και Πατριαρχείας Ιωάννη Βέκκου. Ο Γέροντας στην ομιλία του αναφέρθηκε στη...
17 Ιουνίου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2021 - 22:34

Γέροντας Εφραίμ: «Μέσα στο μυστήριο της σιωπής λαλεί ο Θεός»

Διαδώστε:
Γέροντας Εφραίμ: «Μέσα στο μυστήριο της σιωπής λαλεί ο Θεός»

Ομιλία του Γέροντος Εφραίμ Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου στην Τράπεζα της Μονής μετά την Θεία Λειτουργία κατά την 4/17 Ιανουαρίου 2021, Κυριακή πρό των Φώτων κατά το παλαιό εορτολόγιο και ημέρα μνήμης των Δεκατριών Βατοπαιδινών Οσιομαρτύρων επί λατινόφρονος αυτοκράτορος Μιχαήλ Η΄ Παλαιολόγου και Πατριαρχείας Ιωάννη Βέκκου.

Ο Γέροντας στην ομιλία του αναφέρθηκε στη σημασία της σιωπής και της αδιάλειπτης προσευχής στη Θεολογία της Εκκλησίας και τη ζωή του Χριστιανού, τόσο του μοναχού, όσο και του λαϊκού.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων