10/12/2023 11/12/2023 Ακούστε ττην ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ με θέμα: «Καρδιακή παρθενία». Η ομιλία μεταδόθηκε από την εκπομπή «Διδαχές από τον Άθωνα» στη συχνότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας και πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος. Η εκπομπή αναμεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Σάββατο βράδυ...
10 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:39
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2023 - 4:00

Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός: «Καρδιακή παρθενία»

Διαδώστε:
Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός: «Καρδιακή παρθενία»

Ακούστε ττην ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ με θέμα: «Καρδιακή παρθενία».

Η ομιλία μεταδόθηκε από την εκπομπή «Διδαχές από τον Άθωνα» στη συχνότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας και πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος.

Η εκπομπή αναμεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Σάββατο βράδυ από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας (91,2) και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού (94,5 για την πόλη της Λεμεσού και 107,9 για την ορεινή περιοχή).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων