05/05/2023 05/05/2023 Για τις πνευματικές εμπειρίες από το Άγιον Όρος καθώς και στις σύγχρονες μορφές αγιότητας που έχει αναδείξει μίλησε ο Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός στην κατάμεστη αίθουσα Δεξιώσεων TRIKKIS PALACE στην Λεμεσό. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου βρίσκεται στη γενέτειρά του Κύπρο και στο πλαίσιο των πνευματικών ομιλιών χθες,  Πέμπτη 4 Μαϊου 2023, μίλησε στο...
05 Μαΐου, 2023 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2023 - 11:45

Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός: Μηνύματα από το Άγιον Όρος (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός: Μηνύματα από το Άγιον Όρος (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις πνευματικές εμπειρίες από το Άγιον Όρος καθώς και στις σύγχρονες μορφές αγιότητας που έχει αναδείξει μίλησε ο Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός στην κατάμεστη αίθουσα Δεξιώσεων TRIKKIS PALACE στην Λεμεσό.

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου βρίσκεται στη γενέτειρά του Κύπρο και στο πλαίσιο των πνευματικών ομιλιών χθες,  Πέμπτη 4 Μαϊου 2023, μίλησε στο δείπνο που πραγματοποίησε ο Ιερό Ναός Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής. Ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε με θέμα: “Μηνύματα από το Άγιον Όρος” ενώ εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την επίσκεψη μετά από μερικά χρόνια στην Κύπρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων