12/09/2020 13/09/2020 Προσκεκλημένος του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ, για να προεξάρχει στην πανηγυρική αγρυπνία για την εορτή της Τιμίας Ζώνης, ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος. Χθες το πρωί ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Παραμυθίας. Λίγο πριν την απόλυση ο Ποιμενάρχης της Κορίνθου, προσευχήθηκε γονατιστός ενώπιον της...
12 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:26
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2020 - 9:59

Γονατιστός και προσευχόμενος ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Διαδώστε:
Γονατιστός και προσευχόμενος ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Προσκεκλημένος του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ, για να προεξάρχει στην πανηγυρική αγρυπνία για την εορτή της Τιμίας Ζώνης, ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.

Χθες το πρωί ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Παραμυθίας.

Λίγο πριν την απόλυση ο Ποιμενάρχης της Κορίνθου, προσευχήθηκε γονατιστός ενώπιον της Ιεράς εικόνος της Παναγίας της Παραμυθίας για τον τερματισμό της πανδημίας.

Να σημειωθεί ότι στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου καθημερινά πριν την απόλυση σε κάθε Θεία Λειτουργία γίνεται ανάγνωση της ευχής για τον τερματισμό της πανδημίας του COVID-19.

 

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες για το πρακτορείο «Ορθοδοξία» – Ραφαήλ Γεωργιάδης


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων