13/10/2021 13/10/2021 Το 2015 προσκλήθηκε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος από τον Καθηγούμενο Γέροντα Εφραίμ να επισκεφθεί για μια εβδομάδα την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, ώστε να ομιλήσει και να συζητήσει με τους πατέρες της Αδερφότητας πάνω σε θεολογικά και πνευματικά ζητήματα. Οι Συνάξεις αυτές ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2015 και επαναλήφθηκαν και τα...
13 Οκτωβρίου, 2021 - 20:39
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2021 - 20:28

Η Αγία Γνώση – Τα ωραία των ένδον

Διαδώστε:
Η Αγία Γνώση – Τα ωραία των ένδον

Το 2015 προσκλήθηκε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος από τον Καθηγούμενο Γέροντα Εφραίμ να επισκεφθεί για μια εβδομάδα την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, ώστε να ομιλήσει και να συζητήσει με τους πατέρες της Αδερφότητας πάνω σε θεολογικά και πνευματικά ζητήματα. Οι Συνάξεις αυτές ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2015 και επαναλήφθηκαν και τα επόμενα χρόνια, μέχρι το 2019.

Με μέριμνα και φροντίδα του Γέροντα Εφραίμ οι εκδόσεις της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου προχώρησαν στην έκδοση αυτών των ομιλιών και των συζητήσεων σε έναν καλαίσθητο και ογκώδη τόμο με τίτλο «Η Αγία γνώση. Τα ωραία των ένδον» ως ομιλίες και συζητήσεις με μοναχούς της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου για την θεολογία του μοναχισμού.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων