04/11/2022 04/11/2022 Ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος και ο Καθηγούμενος της ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, κατά την εορτή της καταθέσεως της Αγίας Ζώνης, η οποία φυλάσσεται από αιώνων στην Ι. Μ. Μ. Βατοπαιδίου, αναφέρθηκαν στην σημασία της Αγίας Ζώνης ως σύμβολο υπακοής, αγνότητας και σωφροσύνης. H Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου εόρτασε κατά την αγιορείτικη τάξη και...
04 Νοεμβρίου, 2022 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2022 - 18:55

Η Αγία Ζώνη σύμβολο υπακοής, αγνότητας και σωφροσύνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Αγία Ζώνη σύμβολο υπακοής, αγνότητας και σωφροσύνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος και ο Καθηγούμενος της ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, κατά την εορτή της καταθέσεως της Αγίας Ζώνης, η οποία φυλάσσεται από αιώνων στην Ι. Μ. Μ. Βατοπαιδίου, αναφέρθηκαν στην σημασία της Αγίας Ζώνης ως σύμβολο υπακοής, αγνότητας και σωφροσύνης.

H Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου εόρτασε κατά την αγιορείτικη τάξη και μέσα σε ατμόσφαιρα μυσταγωγίας, κατάνυξης και προσευχής την εορτή της καταθέσεως της Αγίας Ζώνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων