14/09/2020 18/09/2020 Στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος για την εορτή και πανήγυρη της Τιμίας Ζώνης. Σήμερα Δευτέρα 14/ 1 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Αρχιερατική Θεία λειτουργία για την έναρξη του νέου εκκλησιαστικού έτους στο καθολικό της Ιεράς Μονής όπου συλλειτούργησε με τους πατέρες της Μονής και την συνοδεία του. Συμπροσευχομενος...
14 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2020 - 7:50

Η Αρχή της Ινδίκτου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Η Αρχή της Ινδίκτου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος για την εορτή και πανήγυρη της Τιμίας Ζώνης.

Σήμερα Δευτέρα 14/ 1 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Αρχιερατική Θεία λειτουργία για την έναρξη του νέου εκκλησιαστικού έτους στο καθολικό της Ιεράς Μονής όπου συλλειτούργησε με τους πατέρες της Μονής και την συνοδεία του.

Συμπροσευχομενος ήταν ο Καθηγούμενος της Ι.Μ. Γέροντας Εφραίμ καθώς και ο Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Ελευθέριος Οικονόμου.

Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος γονυπετής προσευχήθηκε ενώπιον της Τιμίας Ζώνης για την καταπολέμηση της πανδημίας διαβάζοντας ειδικές ευχές.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων