04/11/2022 05/11/2022 Στον Πειραιά θα φτάσει αύριο, Σάββατο 5 Νοεμβρίου, η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.  Το μοναδικό θεομητορικό κειμήλιο από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας εξήλθε από τον Άθωνα νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής προκειμένου μέσω Θεσσαλονίκης να φτάσει στην Αττική και από εκεί, αύριο, στο πρώτο λιμάνι....
04 Νοεμβρίου, 2022 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2022 - 1:06

Η έξοδος της Αγίας Ζώνης από το Άγιον Όρος (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η έξοδος της Αγίας Ζώνης από το Άγιον Όρος (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Στον Πειραιά θα φτάσει αύριο, Σάββατο 5 Νοεμβρίου, η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.


Το μοναδικό θεομητορικό κειμήλιο από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας εξήλθε από τον Άθωνα νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής προκειμένου μέσω Θεσσαλονίκης να φτάσει στην Αττική και από εκεί, αύριο, στο πρώτο λιμάνι.

Την Αγία Ζώνη συνοδεύει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, συνοδεία Βατοπαιδινών Πατέρων ενώ η έξοδος της πραγματοποιήθηκε με πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Πειραιάς υποδέχεται με Τιμές Κράτους την Αγία Ζώνη – Το πρώτο λιμάνι γίνεται το επίκεντρο της Αττικής για μία εβδομάδα

Kυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου: «Θαύματα της Αγίας Ζώνης»

Φωτογραφίες: ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων