27/08/2020 27/08/2020 Την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου τιμά το Άγιον Όρος Μετά την ακολουθία του Μικρού Εσπερινού, ο Καθηγουμένου της Ιερά Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, μίλησε στην Τράπεζα της Μονής προς τους πατέρες και τους προσκυνητές περί υπακοής και σχέσης πνευματικού και υποτακτικού στον ορθόδοξο μοναχισμό. Ο Γέροντας τόνισε τη σημασία της υπακοής και του υποτακτικού...
27 Αυγούστου, 2020 - 21:03
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2020 - 21:11

“Η εμπιστοσύνη στον Γέροντα αυξάνει την πίστη στον Θεό”

Διαδώστε:
“Η εμπιστοσύνη στον Γέροντα αυξάνει την πίστη στον Θεό”

Την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου τιμά το Άγιον Όρος

Μετά την ακολουθία του Μικρού Εσπερινού, ο Καθηγουμένου της Ιερά Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, μίλησε στην Τράπεζα της Μονής προς τους πατέρες και τους προσκυνητές περί υπακοής και σχέσης πνευματικού και υποτακτικού στον ορθόδοξο μοναχισμό.

Ο Γέροντας τόνισε τη σημασία της υπακοής και του υποτακτικού φρονήματος, ώστε όταν δωρίζεται κάνεις στον Γέροντα, ένεκεν Χριστού, να μπορέσει να τον καθοδηγήσει και μέσα στην ταπείνωση να τον οδηγήσει εις νομάς σωτήριους. “Η εμπιστοσύνη στον Γέροντα αυξάνει την πίστη στον Θεό”, υπογράμμισε.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων