26/07/2020 26/07/2020 Πεντέμιση χρόνια έχουν περάσει από την αγιοκατάταξη του Αγίου Παϊσίου και 26 από την οσιακή κοίμησή του, στις 12 Ιουλίου του 1994. Φυσικά, στη συνείδηση του κόσμου ο Άγιος, που ήρθε στην Ελλάδα ως πρόσφυγας από τα Φάρασα της Καππαδοκίας, συγκαταλεγόταν στους εκλεκτούς φίλους του Θεού απ’ όταν βρισκόταν εν ζωή ακόμα. Επί της επετείου...
26 Ιουλίου, 2020 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2020 - 17:07

Η μνήμη του Αγίου Παϊσίου στην Ι.Μ. Κουτλουμουσίου (φωτό+βίντεο)

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Παϊσίου στην Ι.Μ. Κουτλουμουσίου (φωτό+βίντεο)

Πεντέμιση χρόνια έχουν περάσει από την αγιοκατάταξη του Αγίου Παϊσίου και 26 από την οσιακή κοίμησή του, στις 12 Ιουλίου του 1994. Φυσικά, στη συνείδηση του κόσμου ο Άγιος, που ήρθε στην Ελλάδα ως πρόσφυγας από τα Φάρασα της Καππαδοκίας, συγκαταλεγόταν στους εκλεκτούς φίλους του Θεού απ’ όταν βρισκόταν εν ζωή ακόμα.

Επί της επετείου της Κοιμήσεώς του στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου η μνήμη του Αγίου Παϊσίου εορτάστηκε χθες. Των Ιερών Ακολουθιών προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ανέων, κ. Μακάριος.

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό του πρακτορείου «Ορθοδοξία» και το βίντεο:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων