11/11/2020 11/11/2020 Στο παραπάνω φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο μετέπειτα Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός, όρθιος 3ος από αριστερά της πίσω σειράς. Καθήμενοι στην μπροστινή σειρά οι παραδελφοί του, Άγιος Εφραίμ ο Κατουνακιώτης και ο παπά Χαράλαμπος, κατόπιν Ηγούμενος της Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου Αγίου Όρους. Και οι τρεις, πνευματικά αναστήματα και ρίζα του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού. Παρακάτω, πανήγυρις στην Νέα...
11 Νοεμβρίου, 2020 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2020 - 22:26

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Οι τρεις παράδελφοι

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Οι τρεις παράδελφοι

Στο παραπάνω φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο μετέπειτα Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός, όρθιος 3ος από αριστερά της πίσω σειράς. Καθήμενοι στην μπροστινή σειρά οι παραδελφοί του, Άγιος Εφραίμ ο Κατουνακιώτης και ο παπά Χαράλαμπος, κατόπιν Ηγούμενος της Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου Αγίου Όρους. Και οι τρεις, πνευματικά αναστήματα και ρίζα του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού.

Παρακάτω, πανήγυρις στην Νέα Σκήτη. Ο Γέροντας Ιωσήφ κάτω αριστερά καθήμενος. Ο παραδελφός του παπα Χαράλαμπος διακρίνεται στο κέντρο της φωτογραφίας (κρατώντας την εικόνα).

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων