17/10/2021 17/10/2021 Επί τη εορτή του Οσίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού, ενός ακόμα Αγιορείτη Αγίου που έζησε σε αυτήν την ιστορική αγιορείτικη Μονή, βρίσκεται στο Άγιον Όρος ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος συνοδευόμενος από τους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους Αμαθούντος κ. Νικόλαο και Λύδρας κ. Επιφάνιο και άλλους πατέρες της Μητροπόλεως Λεμεσού. Ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ και ο Λεμεσού...
17 Οκτωβρίου, 2021 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2021 - 17:56

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Παράδελφοι για μία ζωή

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Παράδελφοι για μία ζωή

Επί τη εορτή του Οσίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού, ενός ακόμα Αγιορείτη Αγίου που έζησε σε αυτήν την ιστορική αγιορείτικη Μονή, βρίσκεται στο Άγιον Όρος ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος συνοδευόμενος από τους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους Αμαθούντος κ. Νικόλαο και Λύδρας κ. Επιφάνιο και άλλους πατέρες της Μητροπόλεως Λεμεσού.

Ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ και ο Λεμεσού Αθανάσιος αποτελούν δύο από τα εκλεκτότερα πνευματικά τέκνα του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού διατελούντες παράδελφοι υπό του Γέροντος για πάρα πολλά έτη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων