29/05/2023 29/05/2023 Εκδήλωση πραγματοποίησε ο σύλλογος πολυτέκνων νομού Πέλλας, χθες Κυριακή 28 Μαΐου 2023, στο κατάμεστο παιδιά και πολύτεκνες οικογένειες, Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της βράβευσης των αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, των επιτυχόντων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας καθώς και πολύτεκνων μητέρων. Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης – ope.gr Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την...
29 Μαΐου, 2023 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2023 - 11:03

Η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου κοντά στους πολύτεκνους των Γιαννιτσών (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου κοντά στους πολύτεκνους των Γιαννιτσών (ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση πραγματοποίησε ο σύλλογος πολυτέκνων νομού Πέλλας, χθες Κυριακή 28 Μαΐου 2023, στο κατάμεστο παιδιά και πολύτεκνες οικογένειες, Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της βράβευσης των αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, των επιτυχόντων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας καθώς και πολύτεκνων μητέρων.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης – ope.gr

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, την οποία εκπροσώπησε ο Ιερομόναχος Τιμόθεος Βατοπαιδινός, ο οποίος μετέφερε την ευχή και την ευλογία του Καθηγουμένου της Μονής Γέροντα Εφραίμ.

Ο Ιερομόναχος Τιμόθεος στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία στην οποία τόνισε την ανάγκη στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, ενώ αναφέρθηκε και στην πνευματική μέριμνα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου για τη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας.

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου αφουκραζόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες σε μια κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα, καθώς οι πόροι λιγοστεύουν λόγω της οικονομικής κρίσης, προσφέρει πάντα με την συνεργασία Μητροπόλεων και μετά από ευγενικές παρακλήσεις των Συλλόγων Πολυτέκνων, οικονομική στήριξη σε πολύτεκνες οικογένειες και χρηματικά βραβεία σε αριστούχους μαθητές και φοιτητές προερχόμενους πολύτεκνες οικογένειες.

Στα Γιαννιτσά βραβεύτηκαν 33 πολύτεκνες μητέρες και 270 παιδιά, φοιτητές και μαθητές.

Τον Μητροπολίτη Εδέσσης κ. Ιωήλ εκπροσώπησε ο Πρωτοπρ. Ελευθέριος Χαραλαμπίδης.

Στην εκδήλωση μίλησε και χαιρέτησε ο πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες» κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Γιαννιτσών “Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ” κ. Κωνσταντίνος Μπεκρής.

Παρών έδωσαν οι πολιτειακές αρχές του τόπου καθώς και πολλοί πρόεδροι των πολυτέκνων συλλόγων.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκαν τραγούδια από την μαθητική χορωδία του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων