24/10/2019 24/10/2019 Το Σκευοφυλάκιο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συνοδευόμενος από τον Καθηγούμενο της Μονής Γέροντα Εφραίμ και Βατοπαιδινούς πατέρες ξεναγήθηκε στο χώρο όπου φυλάσσονται πολλά και σπάνια κειμήλια για τα οποία ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έδειξε ιδιαίτερο...
24 Οκτωβρίου, 2019 - 19:28
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2019 - 19:30

Η ξενάγηση του Οικ. Πατριάρχη στο Σκευοφυλάκιο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Η ξενάγηση του Οικ. Πατριάρχη στο Σκευοφυλάκιο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Το Σκευοφυλάκιο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συνοδευόμενος από τον Καθηγούμενο της Μονής Γέροντα Εφραίμ και Βατοπαιδινούς πατέρες ξεναγήθηκε στο χώρο όπου φυλάσσονται πολλά και σπάνια κειμήλια για τα οποία ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Επίσης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κατά την διάρκεια της ξενάγησης επισκέφθηκε το δοχειό της Μονής, όπου προσκύνησε την θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Ελαιοβρύτισσας.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων