25/02/2020 25/02/2020 “Από το Βυζάντιο στους Οθωμανούς. Η Μακεδονία σε μετάβαση μέσα από τα έγγραφα της Μονής Βατοπαιδίου”, ήταν ο τίτλος της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, χθες το απόγευμα.  Η συζήτηση έγινε με αφορμή την έκδοση του τόμου Acte De Vatopedi III. Τη συζήτηση παρουσίασαν οι οι Κωστής Σμυρλής (ΙΙΕ/ΕΙΕ)...
25 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2020 - 10:31

“Η Μακεδονία σε μετάβαση μέσα από τα έγγραφα της Μονής Βατοπαιδίου”

Διαδώστε:
“Η Μακεδονία σε μετάβαση μέσα από τα έγγραφα της Μονής Βατοπαιδίου”

“Από το Βυζάντιο στους Οθωμανούς. Η Μακεδονία σε μετάβαση μέσα από τα έγγραφα της Μονής Βατοπαιδίου”, ήταν ο τίτλος της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, χθες το απόγευμα. 

Η συζήτηση έγινε με αφορμή την έκδοση του τόμου Acte De Vatopedi III.

Τη συζήτηση παρουσίασαν οι οι Κωστής Σμυρλής (ΙΙΕ/ΕΙΕ) και Ηλίας Κολοβός (Πανεπιστήμιο Κρήτης), ενώ σχόλια έκαναν η Μαρία Γερολυμάτου (ΙΙΕ/ΕΙΕ) και η Τόνια Κιουσοπούλου (Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Εκ μέρους του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτου Εφραίμ, χαιρετισμό απήυθυνε ο μοναχός Αρσένιος Βατοπαιδινός.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων