02/04/2024 02/04/2024 Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο, με αφορμή την έλευση της Αγίας Ζώνης στη Μεγαλόνησο, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, πραγματοποίησε ομιλίες μεταφέροντας μηνύματα και πνευματικές εμπειρίες από τον Άθωνα. Στο πλαίσιο αυτό, ο Γέροντας Εφραίμ, είχε μιλήσει στα μέσα Φεβρουαρίου στην Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, παρουσία...
02 Απριλίου, 2024 - 15:00

Η ομιλία του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού προς τους ιερείς της Μητρόπολης Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η ομιλία του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού προς τους ιερείς της Μητρόπολης Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο, με αφορμή την έλευση της Αγίας Ζώνης στη Μεγαλόνησο, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, πραγματοποίησε ομιλίες μεταφέροντας μηνύματα και πνευματικές εμπειρίες από τον Άθωνα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γέροντας Εφραίμ, είχε μιλήσει στα μέσα Φεβρουαρίου στην Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, παρουσία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου, του Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου και του Προέδρου του Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Καθηγητή Χρήστου Οικονόμου.

Παρακολουθήστε την ομιλία: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων