03/01/2021 03/01/2021 Ύμνοι από την Παιδική Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Κανάγκας προς τιμή της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου για την προσφορά της στην Μητρόπολη Κανάγκας… Απολαύστε τους στο παρακάτω βίντεο: Τα παιδιά από την Κανάγκα ευχαριστούν «την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και τον Ηγούμενό της, γέροντα Εφραίμ για την μεγάλη τους προσφορά στην Ιεραποστολή» με έναν πολύ...
03 Ιανουαρίου, 2021 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2021 - 21:21

Η παιδική χορωδία της Μητρ. Κανάγκας τραγουδά για τη Μονή Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Η παιδική χορωδία της Μητρ. Κανάγκας τραγουδά για τη Μονή Βατοπαιδίου

Ύμνοι από την Παιδική Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Κανάγκας προς τιμή της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου για την προσφορά της στην Μητρόπολη Κανάγκας…

Απολαύστε τους στο παρακάτω βίντεο:

Τα παιδιά από την Κανάγκα ευχαριστούν «την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και τον Ηγούμενό της, γέροντα Εφραίμ για την μεγάλη τους προσφορά στην Ιεραποστολή» με έναν πολύ γλυκό τρόπο. Εύχονται «χρόνια πολλά και ευλογημένα», ενώ αφιερώνουν ύμνους και κάλαντα στη Μονή και τον Γέροντα.

Η Κανάγκα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, ένα μέρος όπου θερίζει ο πόλεμος και η πείνα, όμως περισσεύει η αισιοδοξία, η ελπίδα, τα χαμόγελα και η δοξολογία προς τον Θεό!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων