07/05/2022 07/05/2022 Προεόρτιος αγρυπνία εις τιμήν και μνήμην του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου τελέστηκε χθες το βράδυ στο Σιμωνοπετρίτικο Ιερό Μετόχι Αναλήψεως Βύρωνος επ’ ευκαιρία και της υποδοχής της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερωνύμου, η μνήμη του οποίου τιμάται στις 9 Μαΐου, από το Άγιο Όρος.  Το Διεθνές πρακτορείο «Ορθοδοξία»...
07 Μαΐου, 2022 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2022 - 10:11

Η Προεόρτιος Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου

Διαδώστε:
Η Προεόρτιος Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου

Προεόρτιος αγρυπνία εις τιμήν και μνήμην του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου τελέστηκε χθες το βράδυ στο Σιμωνοπετρίτικο Ιερό Μετόχι Αναλήψεως Βύρωνος επ’ ευκαιρία και της υποδοχής της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερωνύμου, η μνήμη του οποίου τιμάται στις 9 Μαΐου, από το Άγιο Όρος.

Το Διεθνές πρακτορείο «Ορθοδοξία» www.ope.gr σε συνεργασία με την pemptousia.tv μετέδωσε ζωντανά χθες το απόγευμα την υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερωνύμου και την Ιερά Αγρυπνία, ενώ τη Δευτέρα το πρωί, κυριώνυμο ημέρα της εορτής του Αγίου, θα μεταδώσει σε συνεργασία με την pemptousia.tv ζωντανά τον Πανηγυρικό Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου στις 7:00 π.μ.

Τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία μπορείτε να παρακολουθήσετε και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της pemptousia.tv στην κατηγορία «Λειτουργική Ζωή», την οποία θα βρείτε στις «Στήλες».

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της πανηγύρεως:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων