14/11/2019 14/11/2019 Το Άγιον Όρος, υποδέχθηκε σήμερα, Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, τον νέο Διοικητή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο στις Καρυές. Στην υποδοχή συμμετείχαν σύσσωμη η Ιερά Κοινότητα, η Ιερά Επιστασία και οι εκπρόσωποι των Πολιτικών Αρχών του Αγίου Όρους, ενώ παρών ήταν και ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Αρίστος Κασμίρογλου. Στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου πραγματοποιήθηκε η δοξολογία, στην οποία...
14 Νοεμβρίου, 2019 - 18:48
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2019 - 19:22

Το Άγιον Όρος υποδέχθηκε το νέο Διοικητή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο στις Καρυές- Δείτε το βίντεο

Διαδώστε:
Το Άγιον Όρος υποδέχθηκε το νέο Διοικητή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο στις Καρυές- Δείτε το βίντεο
Το Άγιον Όρος, υποδέχθηκε σήμερα, Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, τον νέο Διοικητή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο στις Καρυές.
Στην υποδοχή συμμετείχαν σύσσωμη η Ιερά Κοινότητα, η Ιερά Επιστασία και οι εκπρόσωποι των Πολιτικών Αρχών του Αγίου Όρους, ενώ παρών ήταν και ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Αρίστος Κασμίρογλου.
Στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου πραγματοποιήθηκε η δοξολογία, στην οποία έψαλλε και ο χορός της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας.
Τον νέο Διοικητή προσφώνησε εκ μέρους της Ιεράς Κοινότητος ο Πρωτεπιστάτης Γέροντας Συμεών Διονυσιάτης.
Ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα στο Ιεροκοινοτικό Μέγαρο, όπου τον νέο Διοικητή προσφώνησε εκ μέρους της Ιεράς Κοινότητος ο Ιερομόναχος Ιερώνυμος Σιμωνοπετρίτης.
Αυτός ανέπτυξε στον κ. Μαρτίνο και ορισμένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που απασχολούν την Αθωνική Πολιτεία, ζητώντας την μεσολάβησή του στην Ελληνική Πολιτεία για την επίλυσή τους.
Μετά το τέλος της τελετής παρατέθηκε τράπεζα στον χώρο φιλοξενίας της Ιεράς Κοινότητος.
Δείτε το βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων