09/02/2019 09/02/2019 Παρακολουθείστε ένα αφιερωματικό βίντεο με σκηνές  για την έλευση της Αγίας Ζώνης το 2018 σε περιοχές της Ελλάδας. Κάθε χρόνο η Τιμία Ζώνη της Παναγίας μας εξέρχεται του Αγίου Όρους προς ευλογίαν των Πιστών και παραμένει για λίγες μέρες σε Ναούς διαφόρων Μητροπόλεων ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για τον κόσμο που δεν μπορεί να...
09 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2019 - 11:51

Η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου προς ευλογίαν των Ελλήνων

Διαδώστε:
Η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου προς ευλογίαν των Ελλήνων

Παρακολουθείστε ένα αφιερωματικό βίντεο με σκηνές  για την έλευση της Αγίας Ζώνης το 2018 σε περιοχές της Ελλάδας. Κάθε χρόνο η Τιμία Ζώνη της Παναγίας μας εξέρχεται του Αγίου Όρους προς ευλογίαν των Πιστών και παραμένει για λίγες μέρες σε Ναούς διαφόρων Μητροπόλεων ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για τον κόσμο που δεν μπορεί να επισκεφθεί το Άγιο Ορος και ειδικά για τις γυναίκες, να προσκηνύσουν. Οι σκηνές που διαδραματίζονται κάθε φορά δεν περιγράφονται και τα πρόσωπα των πιστών που προσκυνούν την Αγία Ζώνη είναι ένα μοναδικό πειστήριο αλλοίωσης που επιδέχεται ο άνθρωπος όταν ασπάζεται το Ιερό Θεομητορικό κημείλιο.

Δείτε αποσπάσματα από την έλευση της Αγίας Ζώνης το 2018 στις Μητροπόλεις Μαντινείας και Νεαπόλεως.

 

Κάμερα Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Μοντάζ Μαριάνθη Ματζίρη

Επιμέλεια Πέπη Οικονομάκη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων