30/03/2022 30/03/2022 Διαγωνισμό για το έργο «Ολοκληρωμένη ψηφιακή ανάδειξη της νεότερης πολιτιστικής κληρονομιάς της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Αγίου Όρους» προκηρύσσει η Ιερά Μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους. Αντικείμενο του έργου είναι η ολοκληρωμένη ψηφιακή διαχείριση του πολιτιστικού αποθέματος της Μονής με σκοπό τη διάσωσή του, την περαιτέρω επιστημονική μελέτη και ανάδειξη αυτού με τη χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών...
30 Μαρτίου, 2022 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2022 - 15:57

Ιερά Μονή Παντοκράτορος: Διαγωνισμός για την ανάδειξη της πολιτιστικής της κληρονομιάς

Διαδώστε:
Ιερά Μονή Παντοκράτορος: Διαγωνισμός για την ανάδειξη της πολιτιστικής της κληρονομιάς

Διαγωνισμό για το έργο «Ολοκληρωμένη ψηφιακή ανάδειξη της νεότερης πολιτιστικής κληρονομιάς της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Αγίου Όρους» προκηρύσσει η Ιερά Μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους.

Αντικείμενο του έργου είναι η ολοκληρωμένη ψηφιακή διαχείριση του πολιτιστικού αποθέματος της Μονής με σκοπό τη διάσωσή του, την περαιτέρω επιστημονική μελέτη και ανάδειξη αυτού με τη χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ).

Η εκτιμώμενη συνολική αξία χωρίς ΦΠΑ ανέρχεται σε 686.250 ευρώ, με προθεσμία παραλαβής των προσφορών τις 03/05/2022.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων