16/04/2022 16/04/2022 Το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δημιούργησε η Αγιορειτική Εστία στη διεύθυνση www.eshop.agioritikiestia.gr Έχοντας αποκτήσει εμπειρία και γνώση από τη δεκαπενταετή λειτουργία του φυσικού της καταστήματος, οι ιθύνοντες της Αγιορειτικής Εστίας αποφάσισαν να δημιουργήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα, θέτοντας ως κύριο στόχο την πρόσβαση σε αυθεντικά αγιορειτικά και μοναστηριακά προϊόντα από το κοινό τόσο της Ελλάδας όσο και...
16 Απριλίου, 2022 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2022 - 11:24

Ηλεκτρονικό κατάστημα απέκτησε η Αγιορειτική Εστία

Διαδώστε:
Ηλεκτρονικό κατάστημα απέκτησε η Αγιορειτική Εστία

Το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δημιούργησε η Αγιορειτική Εστία στη διεύθυνση www.eshop.agioritikiestia.gr

Έχοντας αποκτήσει εμπειρία και γνώση από τη δεκαπενταετή λειτουργία του φυσικού της καταστήματος, οι ιθύνοντες της Αγιορειτικής Εστίας αποφάσισαν να δημιουργήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα, θέτοντας ως κύριο στόχο την πρόσβαση σε αυθεντικά αγιορειτικά και μοναστηριακά προϊόντα από το κοινό τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε:

Εκδόσεις της Αγιορειτικής Εστίας και λοιπών εκδοτικών οίκων
Αυθεντικά προϊόντα από τις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους και των μετοχίων τους
Κρασί
Μέλι, Βότανα
Λάδι
Ηδύποτα, Αποστάγματα
Κηραλοιφές
Εργόχειρα των μοναχών
Προτάσεις για δώρα

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 0030 2310 263308. Το φυσικό κατάστημα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 109.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων