10/06/2023 10/06/2023 Για πρώτη φορά άνοιξε το κατάστημα ATHONITES στη Ρουμανία, με φυσικά και βιολογικά καλλυντικά φτιαγμένα από υλικά από το Άγιο Όρος. Τα προϊόντα στους ATHONITES προέρχονται από το Άγιο Όρος, ένα αποκλειστικά προστατευμένο και διατηρημένο οικοσύστημα με ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση, με μοναδικό μικροκλίμα και πλούσια βιοποικιλότητα, κατάλληλο για τη δημιουργία φυσικών και βιολογικών καλλυντικών. Κάθε...
10 Ιουνίου, 2023 - 10:47
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2023 - 11:02

Κατάστημα με βιολογικά προϊόντα από το Άγιο Όρος στη Ρουμανία

Διαδώστε:
Κατάστημα με βιολογικά προϊόντα από το Άγιο Όρος στη Ρουμανία

Για πρώτη φορά άνοιξε το κατάστημα ATHONITES στη Ρουμανία, με φυσικά και βιολογικά καλλυντικά φτιαγμένα από υλικά από το Άγιο Όρος.

Τα προϊόντα στους ATHONITES προέρχονται από το Άγιο Όρος, ένα αποκλειστικά προστατευμένο και διατηρημένο οικοσύστημα με ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση, με μοναδικό μικροκλίμα και πλούσια βιοποικιλότητα, κατάλληλο για τη δημιουργία φυσικών και βιολογικών καλλυντικών.

Κάθε αγιορείτικο βότανο που χρησιμοποιείται είναι είτε άγριο είτε βιολογικής καλλιέργειας και διαλέγεται με το χέρι από μοναχούς την κατάλληλη στιγμή για να παρέχει τα μέγιστα οφέλη. Στη συνέχεια, τα φυτά και τα βότανα συνδυάζονται με ασφαλή συμπληρωματικά δραστικά συστατικά καλλυντικών, παρέχοντας ευχάριστες, αποτελεσματικές και πιστοποιημένες φόρμουλες με 84-100% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Το κατάστημα θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ., στο Βουκουρέστι στο BĂNEASA SHOPPING CITY, στον επάνω όροφο.

20 % στα προϊόντα με την αγορά από ΕΔΩ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων