26/07/2020 26/07/2020 ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο από την χειροθεσία εις Αρχιμανδρίτη και Πνευματικό του νέου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αρχιμ. Νικολάου και την Θεία Λειτουργία επί την μνήμη του Οσίου Παϊσίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Ανέων κ.Μακαρίου. Υπενθυμίζουμε, ότι, προσφάτως, έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου όπου αναδείχθηκε...
26 Ιουλίου, 2020 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2020 - 23:16

Ημέρα χαράς για το Κουτλουμούσι και τον νέον Ηγούμενον

Διαδώστε:
Ημέρα χαράς για το Κουτλουμούσι και τον νέον Ηγούμενον

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο από την χειροθεσία εις Αρχιμανδρίτη και Πνευματικό του νέου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αρχιμ. Νικολάου και την Θεία Λειτουργία επί την μνήμη του Οσίου Παϊσίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Ανέων κ.Μακαρίου.

Υπενθυμίζουμε, ότι, προσφάτως, έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου όπου αναδείχθηκε ο Ιερομόναχος Νικόλαος ως νέος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής. Ο Γέροντας Χριστόδουλος είχε υποβάλει την παραίτησή του, ενώ ο Ιερομόναχος Νικόλαος είχε αναλάβει και ως τοποτηρητής ως αρχαιότερος στην αδελφότητα μέχρι και τις εκλογές.

Παρακολουθήστε:

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό του «Πρακτορείου Ορθοδοξία»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων