04/07/2020 04/07/2020 Μεγάλη απήχηση στο Ρουμανικό κοινό είχε η 1η eΣύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και τον Σύνδεσμο Ορθοδόξων Χριστιανών Φοιτητών της Ρουμανίας, καθώς ξεπέρασε τις 100.000 προβολές. Τη Σύναξη ευλόγησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Ιασίου και Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνης κ. Θεοφάνης, ενώ την παρακολούθησαν και άλλοι Αρχιερείς του Πατριαρχείου της Ρουμανίας όπως: ο...
04 Ιουλίου, 2020 - 10:09
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2020 - 23:04

Ξεπέρασε τις 100 000 η eΣύναξη με τους Ρουμάνους φοιτητές και τον Γέροντα Εφραίμ

Διαδώστε:
Ξεπέρασε τις 100 000 η eΣύναξη με τους Ρουμάνους  φοιτητές και τον Γέροντα Εφραίμ

Μεγάλη απήχηση στο Ρουμανικό κοινό είχε η 1η eΣύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και τον Σύνδεσμο Ορθοδόξων Χριστιανών Φοιτητών της Ρουμανίας, καθώς ξεπέρασε τις 100.000 προβολές.

Τη Σύναξη ευλόγησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Ιασίου και Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνης κ. Θεοφάνης, ενώ την παρακολούθησαν και άλλοι Αρχιερείς του Πατριαρχείου της Ρουμανίας όπως: ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Χουσίου κ. Ιγνάτιος, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Στρεχαΐας και Σεβερίνου κ. Νικόδημος,  ο Θεοφιλ. Επίσκοπος εν Ουγγαρία κ. Σιλουανός, Ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπίστριτσας κ. Βενέδικτος και ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Ντορνέη, Βικάριος της Αρχιεπισκοπής Σουτσεάβας κ. Δαμασκηνός καθώς και πλήθος Ρουμάνων κληρικών, μοναχών και μοναζουσών από διάφορες χώρες του κόσμου.

Δείτε το βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων