20/08/2021 20/08/2021 Σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη τελέστηκε η πανήγυρις της Ιερά Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους το διήμερο 5-6/18-19 Αυγούστου 2021, ημέρα κατά την οποία τιμάται η μεγάλη δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Στη φετινή πανήγυρη προεξήρχε ο Μητροπολίτης Ανέων κ. Μακάριος κατόπιν προσκλήσεως του Καθηγουμένου της Μονής Αρχιμανδρίτη π. Νικολάου και της Ιεράς Συνάξεως της...
20 Αυγούστου, 2021 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2021 - 10:59

Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους

Σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη τελέστηκε η πανήγυρις της Ιερά Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους το διήμερο 5-6/18-19 Αυγούστου 2021, ημέρα κατά την οποία τιμάται η μεγάλη δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Στη φετινή πανήγυρη προεξήρχε ο Μητροπολίτης Ανέων κ. Μακάριος κατόπιν προσκλήσεως του Καθηγουμένου της Μονής Αρχιμανδρίτη π. Νικολάου και της Ιεράς Συνάξεως της Μονής.

Χθες το απόγευμα, τελέστηκε κτιτορικό μνημόσυνο χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ανέων κ. Μακαρίου παρουσία του Επισκόπου Ζηνουπόλεως κ. Ιακώβου και του Πρωτεπιστάτη του Αγίου Όρους Ιερομονάχου Γεωργίου Βατοπαιδινού.

Φωτογραφίες – Βίντεο: Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ/ ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων