01/05/2023 01/05/2023 Το απόγευμα της Δευτέρας 1 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η τελετή κατάθεσης του θεμελίου λίθου του μνημείου πεσόντων και αγνοουμένων Περιστερωνοπηγιωτών από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ, και τον υπουργό Άμυνας της Κύπρου Μιχάλη Γιωργάλλα, στην Μοσφιλωτή. Φωτορεπορτάζ Χρίστος Σαμάρας Κάλυψη Ανδρέας Κίτσης Οι αρχές του τόπου καθώς και πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και...
01 Μαΐου, 2023 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2023 - 20:18

Κύπρος-Φωτορεπορτάζ: Μνημείο για τους αγνοούμενους Περιστερωνοπηγιώτες

Διαδώστε:
Κύπρος-Φωτορεπορτάζ: Μνημείο για τους αγνοούμενους Περιστερωνοπηγιώτες

Το απόγευμα της Δευτέρας 1 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η τελετή κατάθεσης του θεμελίου λίθου του μνημείου πεσόντων και αγνοουμένων Περιστερωνοπηγιωτών από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής ΒατοπαιδίουΓέροντα Εφραίμ, και τον υπουργό Άμυνας της Κύπρου Μιχάλη Γιωργάλλα, στην Μοσφιλωτή.

  • Φωτορεπορτάζ Χρίστος Σαμάρας
    Κάλυψη Ανδρέας Κίτσης

Οι αρχές του τόπου καθώς και πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και συγγενείς των αγνοουμένων, παραβρέθηκαν στην τελετή και συγκινημένοι τίμησαν τους αγνοούμενούς τους.

Κατά την διάρκεια της τελετής, ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε για όλους εκείνους που χάθηκαν στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974 αλλά και για τις οικογένειές τους που έμειναν πίσω να προσεύχονται γι’ αυτούς.

 

Διαβάστε ακόμη: Κύπρος-Φωτορεπορτάζ: Τέλεση εθνικού μνημοσύνου για τους αγνοούμενους Περιστερωνοπηγιώτες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων