21/02/2024 22/02/2024 Σύμφωνα με πληροφορίες του ope.gr από την Κύπρο, έχει ξεπεράσει τους 200.000 οι πιστοί οι οποίοι έχουν προσκυνήσει έως τώρα την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στους τρεις σταθμούς: Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού, Ιεράς Μητρόπολης Πάφου. Φωτογραφία: Ραφάηλ Γεωργιάδης Η προσέλευση των πιστών...
21 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:08
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2024 - 0:58

Κύπρος: Πάνω από 200.000 έχουν προσκυνήσει την Αγία Ζώνη 

Διαδώστε:
Κύπρος: Πάνω από 200.000 έχουν προσκυνήσει την Αγία Ζώνη 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ope.gr από την Κύπρο, έχει ξεπεράσει τους 200.000 οι πιστοί οι οποίοι έχουν προσκυνήσει έως τώρα την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στους τρεις σταθμούς: Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού, Ιεράς Μητρόπολης Πάφου.

Φωτογραφία: Ραφάηλ Γεωργιάδης

Η προσέλευση των πιστών είναι μεγάλη καθώς ο πιστός λαός του Θεού ανταποκρίνεται στο Παγκύπριο πνευματικό κάλεσμα για την έλευση της Αγίας Ζώνης. Σημειώνεται ότι πλήθος κόσμου περιμένει με ανυπομονησία να ασπαστεί το Ιερό Κειμήλιο της Παναγίας το όποιο κόμισαν Βατοπαιδινοί Πατέρες.

H μεγάλη προσέλευση των πιστών αλλά και τα αιτήματα για να βρεθεί Αγία Ζώνη σε όσες περισσότερες περιοχές της ελεύθερης Κύπρου, οδήγησαν στην απόφαση το προσκύνημα στη Μεγαλόνησο να παραταθεί κατά τρεις ημέρες. Συνεπώς η αναχώρηση θα γίνει στις 7 Μαρτίου αντί για τις 4 Μαρτίου που ήταν ο αρχικός προγραμματισμός..

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων